Monthly Archives: december 2011

Bingo – avond

Op vrijdag 13 januari 2011 organiseert KWB Tervuren hun 3de Bingo-avond.

Deze gaat door in GC Papeblok om 20u.

Kaarten kan je kopen tegen de democratische prijs van 1 euro/stuk.  In totaal worden er 3 ronden gespeeld, met 2 prijzen per ronde.  De prijzenpot bedraagt meer dan 100 euro. Per ronde zijn er 2 prijzen te winnen.

We beginnen telkens met een prijs voor wie de 4 hoeken/een diagonale lijn/een volledige lijn kan wegstrepen. Wie eerst bingo roept heeft prijs. Nadien wordt elke ronde afgewerkt om een volle kaart te hebben. De winnaar hiervan mag één van de 3 hoofdprijzen kiezen. De balletjes worden getrokken met een echte trommel, afgeroepen met de micro en de getrokken nummers worden ook op een groot scherm geprojecteerd. Tussen elke ronde is er een kleine pauze van 15 minuten voorzien om de deelnemers van drank te voorzien of om een sanitaire stop te maken.

Iedereen is welkom, KWB-lid of niet.  Kom jij ook naar deze gezellige bingo-avond?

Sociaal wonen in Tervuren

Op 15 december organiseert kwb-Tervuren een infoavond met Roel Moens, directeur van Elk Zijn Huis, over het wel en wee van de sociale huisvesting in Tervuren. Komen o.a aan bod: regelgeving, complexe beheer van een sociale huisvestingsmaatschappij, moeilijkheden en problemen, onderhoud en renovatie, nieuwe projecten…
Achteraf is er voldoende tijd voor vragen. Alain Bruyndoncks leidt het gesprek in goede banen.
Deze avond staat open voor iedereen. Niet alleen voor huurders en kandidaat huurders, maar voor ieder die graag geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in zijn gemeente.

Donderdag 15 december om 20u
Lokalen van Elk Zijn Huis, Lindeboomstraat 116, Tervuren
Inkom: 2€ (gratis voor kwb-leden)

Sfeerbeelden zangavond

Met 70 glunderende gezichten was onze zangavond meer dan geslaagd. Dit moeten we meer doen.
Klik op de foto om de fotogalerij te openen.

Zangavond KWB