spaghettifestijn zondag 16 september 12 uur in de Wilg AC De Zevenster

thF6QSFTLZ

Beste kwb leden en medewerkers, het kwb bestuur wil jullie bedanken voor het jarenlang trouw blijven aan kwb Tervuren en voor jullie inzet aan onze activiteiten.                                                                                                                              Daarom organiseren we een spaghetti festijn, ook veggie voor onze leden, familie en vrienden.                                                                                                                              Het aperitief wordt u aangeboden door kwb Tervuren                                      zondag 16 september om 12 uur in  de zaal De Wilg in de Zevenster.                          10 euro per persoon  inschrijven voor 6 september aub

Inschrijvingstrook:    ………………………………………………………………………zal aanwezig zijn met ………  personen  en betaald: …….x 10 euro                                     op kwb rekening BE10 7995 5025 2104                                                                        Wenst  …… ……… X veggie                                         Handtekening                                 Inschrijvingen bij Jean-Paul Moons Alfons Asselbergslaan 1   3080 Tervuren         0487/420120  jean.paul.moons@telenet.be

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.